20 May 2016

Girls, listen.(dedicated to u,the broken hearted)

Told u so many times.. but u wont listen.. hmm.. 
why choose to waste ur time.. i dunno but u.. but if i were u, its time to move on.. do u think he will keep his words.. ?

he's just a sweet talker, and a heart breaker.. 

dont try to prove that u can handle him, when deep inside u, or even every other girls.. we all dream for a better man.. 

have heard the song " stupid in love" .. that song, i dedicated it for u.. 
sincerely do..

honey, u too young to waste ur time this way.. 
if u think your way will give u a satisfaction in ur life.. 
then , do proceed.. 

but pls do owez remember.. life, is not like we owez want it to be.. 
sumtimes, we just hav to let go certain thing to achieve a better one.. 
think , dear... think... 

i dunno whther u are stuck btwn ur pomis to his mom, or him, or your own words.. make ur mind keep telling u to keep holding on.. 

girl, wuteva u do.. dont u obey him when it comes to sex.. 
it just for his own good.. 

apa pun, still, its up to u to make ur own decision.. the option is yours.. i know, maybe, its better for me to stay out of ur way... 

after all, he hate to see u with other boys tapi dia? 
too bad , u listen... double bad, he broke his pomis.. 

anyway, take good care of yourself.. dont pretend to be strong when u are not.. i know, i understand.. i can see u'r crying inside even when u'r smiling.. am not "blind".. 


dont lost ur focus, make God protect both ur body & soul from any harm..

#luahan hati seorang insan yg pernah d curangi dan d permainkan.bukan 1,bukan 2 . tapi 3. pernah terpikir knp 3? masuk sy da ke4. sunnah nabi katanya bleh kawen 4 😂😂 x.. akak gurau jaa.. sbab akak lena dibuai cinta. sbab akak lena dgn janji manis dia. akak layu dgn pujuk rayu dia dik.akak x sdar.. dpn akak dia baik sgt,layan akak mcm princess..24/7 msg akak kol akak..sntiasa ada bla akak perlukan dia..romantik sweet gila babi.seolah2 dia x dpt idup tnpa akak. tp tup tup x sgka dia ada org lain.kali ptama bleh trima lg,akak maafkan.alasan ppuan tu yg nak dkat dia sgt so dia layan ja. kdua kalinya akak ampir give up.kawan2 nampak dia dgn ppuan lain.tp cmna sdgkn 24/7 contact akak pn x tau.da memang playboy ttp playboy. akak ampir give up tp adik tau apa dia buat? dia nangis dpn akak mrayu mlutut mnta maaf. dpn kawan2 rmai plak tu. dpn akak dia kol ppuan yg kdua tu bgtau "aku just main kan kau.Gf aku da tau.kita stop". air mata akak jatuh deras, dia sakitkan hati ppuan tu dik.kalau akak dia bleh sakitkan knp tidak ppuan lain kan? tau x,akak trima dia balik. maafkan dia. akak faam ati ppuan lembut.sgt lembut dik smpai x dpt bezakan baik & buruk.masuk 2 tahun, dia brubah. tba2 ada ppuan kol akak.yg ketiga.dia kata dia dgn llaki tu da pna tdur sma2 n suru akak tggalkan.adik tau x akak ampir pengsan dgr brita tu?sluruh bdan akak bgegar,sjuk.xtau nk buat apa.akak kol llaki tu,dia jawab mcm biasa mcm xda salah.dgn nada nangis akak tnya baik2 dr A smpai Z tp dia xnk jawab.dia direct nk jumpa akak.kitorang jumpa,dia mrayu mlutut skali lg. akak masa tu da btul2 give up n mlut akak kali ne trkunci.cuma air mata yg bsuara. seolah2 akak da tau ini la pengakhirannya. akak renung mata dia dalam2. dia nangis. dia kata"ppuan lain cuma tmpt dia lpaskan sunyi. tmpt dia puaskan nafsu.syg lain,boo x pna buat syg mcm ppuan lain,boo jaga syg baik2 utk msa dpn syg.llaki memang byk ppuan tp akn ada cuma 1 d hati n d masa dpn.boo buta,boo tlmpau byk sakitkan hati syg sdgkn syg brtahan dgn syg slama ne" akak tenangkan ati akak, akak tarik nafas dalam2,tenung muka dia,sntuh pipi dia,lap air mata dia n akak ckp akak syg dia sgt2.saat itu juga adalah hari terakhir akak dgn dia.akak tekad. smpi dia brenti blajar sbab x sggup nmpk akak dpn mata dia.hari2 akak rndu dia dik. tipu kalau x rndu. tp akak kuatkan smgt. akak redha kan ja. llaki bukan 1. n slama dua tahun lpas tu jga dia still cari akak.nk cuba getback smula tp prasaan akak da mati utk dia. akak cuma mampu doakan yg baik2 shja utk dia even akak pna bnci dia sgt n pna pggil dia arwah sbab dia betul2 da mati dlm hidup akak. dik, kalau masih blajar x dpt fokus dlm study gara2 si dia, abaikan dik. jangan dlu bcnta. nnt musnah smua kalau tlmbat. tegur akak kerana kasih, marah akak kerana syg#