10 August 2013

weird day

Hi u ols!
Mesti smalam  tengok barca vs mas kan.. hahahah... sabo je la mun kalah. Adat prlawanan. Hihi.

This was happened two days ago, ada la ne 1 of d engineer says good morning to me. Tapi yang peliknya, dia cakap "pagi shila" then I saw him looking at me. Try la juga tengok sekeliling. Teda sapa2 pun dalam engineers room masa tu. so aku confident la dia wish aku bukan org lain. 

Dia pun confident nya sebut nama aku shila.. if im not mistaken, my name should be anne.. haha guess he knows me but he doesnt know my name. Haha amboiii... rupanya slama ne msti dia igt nama aku shila kan. Padahal shila tu receptionist kitorang. 
Boleh2 dia salah.shila receptionist x pakai coverall la cik abang oi. Anne ne yg pakai coverall. Haha 


Hmm bru ja balik dari keja ne. Penat sangat, what to do. Periuk nasi kita kena jaga. Masa depan dalam genggaman sendiri. Kalau dapat kawen dengan org kaya x pa, boleh duduk rumah ja goyang kaki shopping sana shopping sini menghabiskan duit c laki. ne kalau dapat yg sama taraf, terpaksa la kerja keras ckit untuk masa depan anak2. hahaha angan2 joeee~~ Org bilang God's will. Kita cuma mampu rancang jerrrrrr.. ^__^



ok la... btw, happy eid mubarak u olsss...~~ mwahxxxx!!!



No comments:

Post a Comment