20 November 2011

My Life As A Trainee 1

hmm ok guys,,,2morrow is monday,,,get ready 4 work again n again,,u know what,,both of my practical boyfriends ody finished their training,,,huhu,,,me? left behind for two more weeks 2 go,,,such a jerk waiting time,, =.='
let me introduce them ok,,haha,,,sory la,,,bukan artiz pun but saja buang masa keboringan yg tgh melanda diri ku ne,,hahaha :p dua2 drg ne org Bintulu,Sarawak. Me?hehe cm besa la,,,org labuan,, @@''

-this picture was taken at PTA cabin tym project shutdown Shell MDS-


ok,,1st boy2 is Anson..he's d trainee from UTAR (universiti Tunku Abd.Rahman) in KL,,now he's taking his degree in Civil Engineering..dia ne jeniz yg kuat makan,,satu ari x makan x boleh,,,haha tp dia la yg menghilangkan bosan aku time tempat kerja kami still d main office..paling funny time kmi d suruh buat workpack,,,haha,,around 100 work pack if im not mistaken,,1 yg aku bangga sama dia ne,,dia terer autocad,,,fuyooo,,haha,,,n he had teach me a lot bout it n oso excel,,hihi,,,dummy ba me,,what 2 do la kan,,,people said "saya budak baru belajar,kalau salah tolong tunjukkan" ^___^


2nd boy2 is Zizi..he's taking his certificate on welding at IKM Kuching,,aahhh dia ne la pembuli nombor 1,,ada jak dia punya gosip,,,main cakap sembarang ja slalu,,,tp kdg2 kpala dia ne pn sama macam aku,,gila2,,,kalau uda gaduh,ndamau kalah,,haha,,,lpaz Anson abiz praktikal bulan oktober ari tu,tggal kami bdua la trainee d wksyop,,,walaupn dia ne 'pnjaat',,tp bg aku baik juak,,,dia tolong aku punch kan kad ku ari2,,,hihi,,makaseh ji,, :p skrg,,masalah kami yg paling besar "ASSIGNMENT / REPORT" haha,,,


hmm,,guys,,,gudluck 4 both of u,,,respect u both bcoz aku tengok kamu dua ne setia with ur gadiz,,ari2 msg x lepaz fon,,haha,,,kawen jan lpa jemput k,,,bah,,,blajar rajin2,,,panjang umur, jumpa lagi next time,,hihi,,,God Bless Both Of U..Gambate! Jangan Getek2 ! haha..


---> more story about my life as a trainee after im leaving d company :)))

No comments:

Post a Comment